Karijärvi Camping, vuokraus ja myyntiehdot

Karijärvi Camping noudaattaa varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja:

Vuokrausehdot

Varaus- ja peruutusehdot

Karijärvi Camping noudattaa peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on tehnyt varauksen tai suorittanut varaamastaan lomakohteesta (lomamökki) ennakkomaksun, tai on maksanut sekä ennakkomaksun että loppusuorituksen yhdellä kertaa.

 

Varaaminen ja maksu

Varaus vahvistetaan lähettämällä asiakkaalle varausvahvistus, jossa on lomakohteen omistajan nimi- ja osoitetiedot, ajo-ohjeet avaintensaantipaikkaan sekä tilisiirtolomakkeet vuokran maksua varten. Mikäli varaus tehdään yli 12 viikkoa ennen vuokrausajankohtaa, lähetetään asiakkaalle lasku kahdessa osassa: ennakkomaksu 50 % vuokrasta (eräpäivä 7 vrk laskun päiväyksestä) ja loppulasku 50 % vuokrasta (eräpäivä 6 vko ennen varausajankohtaa ). Ennakkomaksun yhteydessä peritään 25 euron suuruinen toimitusmaksu. Jos varaus tehdään alle 6 viikkoa ennen loman alkua, peritään maksu yhdessä erässä. Ellei laskua makseta eräpäivään mennessä, on Karijärvi Campinglla oikeus perua varaus. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan peruminen on tapahduttava kirjallisesti. Tarvittaessa asiakkaan on esitettävä omistajalle kuitti suoritetusta maksusta.

 
 

Sovellamme niinsanottuihin päivän varauksiin seuraavia ehtoja, koskien yöpymisaittojen ja leirintäpaikan varaamista. Varaus on aina molempia osapuolia sitova. Varausta ei voi peruuttaa.

Aiheuttaa aina maksuvelvollisuuden, aittojen kohdalla koko hinta, leirintäpaikan osalta käsittelymaksu 25 euroa.

_______________________________________________________

Peruutukset

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti Karijärvi Campingille. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun tieto on saapunut Karijärvi Campingille. Mikäli peruutus myöhästyy tai ei saavu lainkaan perille, peruutus voidaan hyväksyä, jos asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana. Mikäli varauksen peruutus tehdään myöhemmin kuin 21 vuorokautta ennen varauksen alkua, veloitetaan koko vuokra.Suoritettua ennakkomaksua ei palauteta. Asiakkaalla on oikeus saada maksu takaisin mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuva henkilö äkillisesti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Peruutuksesta on ilmoitettava tällöin viipymättä ja tapahtuma on osoitettava luontevalla tavalla (lääkärintodistus yms.).

_______________________________________________________

Karijärvi Campingilla oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voi lomakohteen omistaja irtisanoa sopimuksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Karijärvi Campingille maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin.

_______________________________________________________

Avainten luovutus

Lomamökin/aittojen avaimet luovutetaan asiakkaalle hänen etukäteen mökin omistajalle, joko puhelimitse tai kirjallisesti, ilmoittamana arvioituna saapumisajankohtana erikseen sovitussa paikassa.
Avaimen saa käyttöön tulopäivänä klo 16.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä.

_______________________________________________________

Oleskelu lomakohteessa

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Saaren mökin vuokraan kuuluvat tyynyt, peitot,(aittojen varustukseen kuuluu vain tyynyt peitot) kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat sekä ruokailuvälineet, polttoaine(agregaattiin ja veneeseen ei kuulu hintaan) lämmitykseen, ruoanlaittoon ja valaistukseen. Lomamökkien ja loma-asuntojen vuokraushintaan eivät sisälly liinavaatteet, mutta niiden vuokraamista hintaan 4,50 eur/hlö voi tiedustella varaamisen yhteydessä. Mökkien vuokraushintaan eivät sisälly wc- ja talouspaperit. Lomakohteen siivouksesta loman aikana ja sen päättyessä huolehtii asiakas itse. Oletamme, että asiakas huolehtii seuraavista asioista: roskien vienti, lattioiden imurointi, astioiden puhdistus, tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti ja vuoteiden petaus. Loppusiivouksen voi myös ostaa etukäteen hintaan 70 eur. Mikäli varauksen päättyessä ei ole tehty asianmukaista loppusiivousta eikä sitä ole etukäteen tilattu, on Karijärvi Campingillä oikeus periä vähintään 90 eur suuruinen siivousmaksu.

_______________________________________________________

Vahinkojen korvaus

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan Karijärvi Campingille.

_______________________________________________________

Vakuusmaksu

Vuokran alkaessa mökin omistajalla on oikeus periä maksimissaan 200 e vakuusmaksu mökkivuokralaisen velvoitteiden täyttämisen vakuudeksi ja vahingon varalta. Mökin omistaja palauttaa vakuusmaksun mökin vuokraajalle loman päätyttyä, mikäli vuokralainen on luovuttanut mökin avaimet ja mökin siivottuna ja normaalissa kunnossa. Mökin omistaja voi pidättää osan tai koko pantin mikäli yllä olevia velvoitteita ei ole täytetty.

_______________________________________________________

Henkilömäärä

Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä mökissä on vuoteita. Mahdollisista yövieraista on sovittava erikseen. Teltan tai asuntovaunun käyttö lomakohteen tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

_______________________________________________________

Mahdolliset valitukset

Kaikki lomakohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on ilmoitettava välittömästi suoraan kohteen omistajalle. Tämä tulee tehdä kuukauden kuluessa varauksen päättymisestä. Jos asiakas ja omistaja eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. Koska mökit sijaitsevat maaseudulla, on asiakkaan varauduttava siellä oleviin eläimiin ja luonnonilmiöihin. Karijärvi Camping ei esimerkiksi vastaa järvien leväesiintymistä eikä eläinten aiheuttamista harmeista asiakkaalle.

_______________________________________________________

Vuokrausajat

Kesällä minimivuokrausaika on yleensä viikko ja vaihtopäivä perjantai/lauantai. Myös lyhyempiä varausjaksoja kannattaa kysyä. Lomakohde on käytössänne tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Poikkeukselliset hinnat ja varausajat käytössä juhannuksena. Lisätietoja Karijärvi Camping.

_______________________________________________________

Hinnoittelukaudet

sesonkikausi: 15.05-30.09
erikoiskausi: (juhannus, neste ralli, muut erityistapahtumat)
peruskausi: muut ajankohdat

_______________________________________________________

Emme vastaa esitteen/internetin mahdollisista virheistä. Pidätämme oikeuden internetin päivityksen jälkeen tulleisiin muutoksiin.